Warning: dirname() expects exactly 1 parameter, 2 given in /storage/content/18/1006818/debian.targenor.se/public_html/wp-content/plugins/intelly-related-posts/includes/actions.php on line 10 Spelkonsoll med Rapsberry Pi zero - debian
mar
11

Spelkonsoll med Rapsberry Pi zero

R-Kade zero försöker skramla ihop pengar på Kickstarter för att kunna lansera ett retroproject

Det finns hur många retrokonsoler som helst, men R-Kade Zero från brittiska DTronixs kan vara en av de absolut nördigaste vi sett hittils.

Konsolen består av ett plastchassi som finns i två utförande, en med två joysticks och en med en joystick och fyra knappar. Kontrollen skruvas kontrollen sdan fast på en Raspberry Pi Zero och mer behövs egentligen inte, utan du har redan då en liten spelkonsol.

Läs även  Raspberry Pi-föregångaren Beaglebone släpper ny kortdator

R-Kade Zero finns redan nu på Kickstarter och går att köpa i flera olika utföranden, beroende på hur mycket du vill pilla själv med den. Billigaste priset är ca £15, runt 180 kronor, den innehåller då bara delarna som du själv får löda ihop och fästa på en Pi Zero.

Läs även  Pi dagen 3,14

Vill du inte löda och hålla på utan göra så lite jobb som möjligt så finns det ett paket som kostar £38, runt 450 kronor.

Något spel följer inte med konsollen utan det får köparen själv installera beroende på vilken emulator man vill köra på enheten.

Be Sociable, Share!

Post comment

You must be logged in to post a comment.

Reggad på Commo.se Pinga Frisim
PRchecker.info
Twingly BlogRank
bloggping
Datorer & Mobilt Datorer bloggar
Creeper
Nätets bästa sajter! MediaCreeper it-bloggar.se
Online: Idag: Vecka: Denna Månad:
  • Partner links

  • Senaste inläggen

    Arkiv

    Kategorier

    Debian